top of page

INFORMACIJE ZA PACIJENTA

Epidemija KOVID-19 zahteva zajedničke napore kao bismo je suzbili. 

O VAŠOJ POSETI
Spremite se za pregled

U cilju suzbijanja epidemije KOVID-19 naša ordinacija veliku pažnju poklanja Vašoj bezbednosti kao i obaveznom nošenju zaštitnih maski. Ukoliko imate simptome preporučujemo da se testirate i da izbegavate kontakte sa drugim ljudima. Naše osoblje vodi računa da u ordinaciji boravi limitiran broj ljudi kao i da se redovno vrši dezinfekcija površina kao i da se vrši što češća prirodna ventilacija vazduha.

Molimo vas da poštujete zakazano vreme za vaš pregled i da budete maksimalno tačni.

Iskustvo pacijenata

“Kod doktorke Eliane sam došla po preporuci. Imam samo reči hvale za nju i za njen profesionalizam. Uvek kada sam imala pitanje mogla sam slobodno da joj se obratim što puno znači pogotovo kada je ovo za mene bio prvi porođaj i neke promene vas potpuno iznenade, stvarno ste u ''drugom'' stanju. Ukoliko se odlučimo za drugo dete nemam dileme ko će da mi vodi trudnoću.”

Ivana iz Beograd, 34. godine

“Partner i ja smo imali problem da zatrudnim. Probali smo sve. I njegova i moja porodica su stalno preporučivali razne prirodne medikamente i tretmane. Ništa nije pomoglo. Onda sam odustala i konačno se javila dr Garalejić. Odmah smo se razumeli, trebalo je vremena i bilo je pokušaja ali smo na kraju uspeli. Mali Aleksa danas ima 3 godine i presrećna sam.”

Ana 38. godina

“Dr Biljanu Arsić sam upoznala na jednoj konferenciji posvećenoj trudnoći, koju sam sasvim slučajno posetila. Nekoliko godina muž i ja smo bezuspešno pokušavali. Mislila sam da je to kraj. Konzervativna sredina i nemogućnost da imate dete prirodnim putem je i mog partnera činila stalno besnim. Zahvaljujući dr Arsić sam uspela da zatrudnim, dobijem dete i da moj život danas bude ispunjeniji. Hvala joj večno.”

Jelena, 39. godina

bottom of page