top of page
Heramedica_Eliana_Garalejic_Biljana_Arsc

O Herdmedica ordinaciji

Heramedica je ginekološko akušerska ordinacija koja je u mogućnosti da pruža kontinuirani, po potrebi svakodnevni servis svojim pacijentima.


Rad ordinacije je pod vođstvom iskusnih konsultanata koji imaju seniorske pozicije u GAK Narodni Front i predstavljaju eksperte u našoj ginekologiji.
 

Prof dr Eliana Garalejić i Prim dr Biljana Arsić su instruktori u oblasti laparoskopskih i histeroskopskih operacija, pioniri u oblasti vantelesne oplodnje koji su u centrima u kojima su radili postizali najbolje rezultate u zemlji.

Vrhunska stručnost i oprema omogućavaju kompletan ginekološki i akušerski pregled i konsultacije kao i pripremu za sve vrste operacija (laparotomija, laparoskopija, histeroskopija) kao i arteficijalne reproduktivne tehnologije (inseminacije, vantelesna oplodnja) koje naši eksperti rade u vrhunskim i najboljim privatnim klinikama sa kojima više godina već sarađuju.
 

Strogo individualan pristup svakom pacijentu omogućava vrhunske rezultate.
 

Heramedica je ordinacija koja pruža veoma prijatan i intiman ambijent i  u kojoj su pomoć pronašli mnogobrojni pacijenti kako iz Srbije, tako i iz celog sveta. Već čitav niz godina, veliki broj parova je ostvario svoj životni san i dobio potomstvo posle lečenja od strane našeg tima. Heramedica je locirana je u elitnom delu grada, na Vračaru, u blizini hrama Svetog Save. 

NAŠ TIM LEKARA & MEDICINSKOG OSOBLJA

Konsultanti

Dr Dragana Lekić

Ginekolog akušer, subspecijalista iz uze specijalizacije za fertilitet i sterilitet

Dr Nataša Veljković

Ginekolog akušer

Tanja Manojlović

Medicinska sestra

Dr Tatjana Raičević

Ginekolog akušer

Prim. dr med.
Ivana Pešić

 specijalista transfuziolog, subspecijalista hematolog

Dr Maja Vujović

Ginekolog akušer

Dr Ana Karadžić

Internista

bottom of page